Ezov - Emotional Balance 30ml
Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!
Σχετικά Προϊόντα
Green Tea 60caps
49,00 €Babuna - Sleep 30ml
25,00 €Bromelain 60caps
35,00 €Noni - Microbial Defense 30ml
39,00 €Quina - Microbial Defense 30ml
41,90 €
Λεπτομέρειες: |
Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για τους ισχυρισμούς υγείας των συμπληρωμάτων διατροφής η εταιρίας μας δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μέσα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ενημερωτικούς ιστότοπους όπως: Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. : 105472/17-10-2018. |
Συστατικά: |
Hyssop officinalis flower extract. |
Οδηγίες λήψης: |
Προσθέστε 1 με 8 σταγόνες σε 120 ml νερό και περιμένετε 1 λεπτό πριν το καταναλώσετε. Ξεκινήστε με 1 σταγόνα καθημερινά ακριβώς πριν τον βραδινό ύπνο. Προσθέστε 1 σταγόνα ανά δόση κάθε 3 ημέρες μέχρι να φτάσετε τις 8 σταγόνες. Να λαμβάνεται για δύο μήνες στη μέγιστη δόση ή όπως σας συστήνει ο θεραπευτής σας. Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. |
Βίντεο: |
Επικοινωνία: |
Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα: Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00) Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00) |
Κλινικές μελέτες: |
Medical Conditions [peer-reviewed journals]HIVGollapudi, S., Sharma, H. A., Aggarwal, S., Byers, L. D., Ensley, H. E., & Gupta, S. (1995). Isolation of a previously unidentified polysaccharide (MAR-10) from Hyssop officinalis that exhibits strong activity against human immunodeficiency virus type 1. Biochemical and Biophysical Research Communications, 210(1), 145-151.Full Article Kreis, W., Kaplan, M. H., Freeman, J., Sun, D. K., & Sarin, P. S. (1990). Inhibition of HIV replication by Hyssop officinalis extracts. Antiviral Research, 14(6), 323-337. Full Article HSVBehbahani, M. (2009). Anti-viral activity of the methanolic leaf extract of an Iranian medicinal plant “Hyssopus officinalis” against herpes simplex virus. J Med Plant Res, 3, 1118-1125. Full Article Medicinal Properties [peer-reviewed journals]ANTIFUNGALHristova, Y., Wanner, J., Jirovetz, L., Stappen, I., Iliev, I., & Gochev, V. (2015). Chemical composition and antifungal activity of essential oil of Hyssopus officinalis L. from Bulgaria against clinical isolates of Candida species. Biotechnology & Biotechnological Equipment, 29(3), 592-601. Full Article Fraternale, D., Ricci, D., Epifano, F., & Curini, M. (2004). Composition and antifungal activity of two essential oils of hyssop (Hyssopus officinalis L.). Journal of Essential Oil Research, 16(6), 617-622. Full Article Letessier, M. P., Svoboda, K. P., & Walters, D. R. (2001). Antifungal activity of the essential oil of hyssop (Hyssopus officinalis). Journal of Phytopathology, 149(11‐12), 673-678. Full Article ANTI-INFLAMMATORYMa, X., Ma, X., Ma, Z., Wang, J., Sun, Z., Yu, W., ... & Ding, J. (2014). Effect of Hyssopus officinalis L. on inhibiting airway inflammation and immune regulation in a chronic asthmatic mouse model. Experimental and Therapeutic Medicine, 8(5), 1371-1374. Full Article ANTIMICROBIALKIZIL, S., HAŞİMİ, N., Tolan, V., Kilinc, E., & KARATAŞ, H. (2010). Chemical composition, antimicrobial and antioxidant activities of hyssop (Hyssopus officinalis L.) essential oil. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 38(3), 99-103. Full Article Mazzanti, G., Battinelli, L., & Salvatore, G. (1998). Antimicrobial properties of the linalol‐rich essential oil of Hyssopus officinalis L. var decumbens (Lamiaceae). Flavour and Fragrance Journal, 13(5), 289-294. Full Article ANTIOXIDANTVlase, L., Benedec, D., Hanganu, D., Damian, G., Csillag, I., Sevastre, B., ... & Tilea, I. (2014). Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities and phenolic profile for Hyssopus officinalis, Ocimum basilicum and Teucrium chamaedrys. Molecules, 19(5), 5490-5507. Full Article Alinezhad, H., Azimi, R., Zare, M., Ebrahimzadeh, M. A., Eslami, S., Nabavi, S. F., & Nabavi, S. M. (2013).Antioxidant and antihemolytic activities of ethanolic extract of flowers, leaves, and stems of Hyssopus officinalis L. Var. angustifolius. International Journal of Food Properties, 16(5), 1169-1178. Full Article Ebrahimzadeh, M. A., Nabavi, S. M., Nabavi, S. F., Bahramian, F., & Bekhradnia, A. R. (2010). Antioxidant and free radical scavenging activity of H. officinalis L. var. angustifolius, V. odorata, B. hyrcana and C. speciosum.Pak J Pharm Sci, 23(1), 29-34. Full Article Fernández‐López, J., Sevilla, L., Sayas‐Barberá, E., Navarro, C., Marin, F., & Pérez‐Alvarez, J. A. (2003).Evaluation of the antioxidant potential of hyssop (Hyssopus officinalis L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) extracts in cooked pork meat. Journal of Food Science, 68(2), 660-664. Full Article |