ΩΡΛ

ΩΡΛ 

  • 29,90 €

    Μοναδικό εκχύλισμα Σιμισιφούγκας κατάλληλο για την θεραπεία των γυναικολογικών προβλημάτων. Ισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, της δυσμηνόρροιας και του PMS (προεμμηνορροϊκού συνδρόμου). Επίσης, έχει ισχυρές ηρεμιστικές ιδιότητες. 100% Natural and Organic!!!

  • 27,90 €

    Το κάλιο είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό. Μειώνει την πίεση και έχει σημαντικό ρόλο στη νευρομυϊκή συναρμογή. Συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και των οστών, είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 100% Natural-Vegan-Non GMO!!

  • 19,90 €

    Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

  • 89,00 €
    Μη διαθέσιμο

    Το Neuro Optimizer είναι η επιτομή στα συμπληρώματα διατροφής για την υποστήριξη της σωστής λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Διαθέτει όλα τα θρεπτικά συστατικά που επιστημονικά έχουν αποδειχθεί ως απαραίτητα και αποτελεσματικά για την υγεία του εγκεφάλου, τις γνωστικές και γνωσιακές δεξιότητες. 100% Safe and Natural.

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού.