Θεραπεία Amiro

Το Amiro, είναι μια εξελιγμένη ιατρική συσκευή που βοηθά τον οργανισμό να ανακάμψει από το γεωπαθητικό και ηλεκτρομαγνητικό στρες. Ρυθμίζει την πολικότητα των κυττάρων και την σωστή περιστροφή των ηλεκτρονίων. Έτσι το σώμα έχει την δυνατότητα να ανακάμψει ευκολότερα από ασθένειες, να αναπτύξει ένα δυνατό ανοσοποιητικό και να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά και τις φαρμακευτικές ουσίες. Οι ηλεκτρικοί παλμοί που παράγει είναι εντελώς αβλαβείς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία μικρών παιδιών και ζώων.

Τα EMF (ηλεκτρομαγνητικά πεδία) προκαλούνται από τεχνητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, ιστούς GSM, μικροκύματα, υπολογιστές, ραντάρ, ραδιοκύματα κλπ. Τα EMF είναι παντού στην ατμόσφαιρα και δεν υπάρχει διαφυγή. Όλη η επικοινωνία στο σώμα πραγματοποιείται μέσω μιας πολύ λεπτής ηλεκτρομαγνητικής σηματοδότησης μεταξύ των κυττάρων, η οποία διαταράσσεται από την τεχνητή ηλεκτροφόρηση. Μιλώντας καθαρά επιστημονικά τα EMFs ενεργοποιούν τους τασο-ελεγχόμενους διαύλους του ασβεστίου. Αυτοί δίαυλοι βρίσκονται στην εξωτερική στοιβάδα της κυτταρικής μεβράνης και όταν είναι ενεργοποιημένοι αφήνουν το ασβέστιο να εισχωρεί ανεξέλεγκτα στο κύτταρο δημιουργούντας βιολογικές αλλαγές στην λειτουργία του.

Η έκθεση στα EMF κύματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό. Το ηλεκτρικό στρες προκαλεί πρώτα ένα βαρύ φορτίο στα επινεφρίδια με αποτέλεσμα το σώμα να φορτίζεται αρνητικά επηρεάζοντας ολόκληρο το ορμονικό σύστημα του. Το αποτέλεσμα αυτού είναι ένα σώμα που είναι ήδη υπό αγχώδη κατάσταση. Επιπλέον, τα θρεπτικά συστατικά δεν μπορούν να μεταφερθούν στα κύτταρα, οι τοξίνες δεν αποβάλλονται και ο οργανισμός δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε καμία είδους θεραπεία. Το άτομο που υποφέρει από το ηλεκτρικό στρες, δεν μπορεί να αφομοιώσει τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει μέσω των τροφών μιας και δεν φτάνουν στα κύτταρα. Άλλα συμπτώματα ή ασθένειες που μπορεί να εμφανίσει κάποιος είναι πονοκέφαλος, ημικρανίες, αϋπνία, παγωμένα χέρια και πόδια, έλλειψη ενέργειας, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, λευχαιμία, καρκίνος, καρδιαγγειακές μεταβολές, μεταλλάξεις στο DNA των κυττάρων.

Κλείστε το ραντεβού σας ΤΩΡΑ στο 210 9600416.

EMF