ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ

Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει παράσιτα έτσι και το ανθρώπινο σώμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι επιλέγουμε να αποπαρασιτώσουμε τα κατοικίδιά μας αλλά όχι εμάς.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισχωρήσουν οι προνύμφες των παρασίτων στον οργανισμό μας είναι μέσω μολυσμένων τροφών: ανεπαρκώς πλυμένων φρούτων και λαχανικών, αίμα -ανεπαρκώς ψημένων και βρασμένων κρέατος, ψαριών, αβγών καθώς και χαβιαριού. Υψηλή συγκέντρωση παρασίτων έχουμε στα χοιρινά προϊόντα του εμπορίου (μπέικον, λουκάνικα, σαλάμια κλπ). Παράσιτα έχει επίσης το στάσιμο νερό στις διάφορες λίμνες.

 Ένας άλλος τρόπος να κολλήσουμε παράσιτα είναι μέσω των κατοικίδιών μας. Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους μια σειρά από παράσιτα και τ' αυγά τους συχνά καταλήγουν στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του ζώου. Απ' τα περιττώματα μεταφέρονται στο τρίχωμα του ζώου, και ο άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί μ' αυτά όταν χαϊδεύει το κατοικίδιό του, ή ακόμα και μέσω του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, τα οποία αγαπάνε τα ζωάκια τους, καθώς και για τις εγκύους και τους αρρώστους, το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων είναι ήδη αδύνατο.

Τέλος, το δέρμα, η άμυνα του οποίου έχει γίνει πιο αδύνατη απ' τα διάφορα χημικά συστατικά των κρεμών και των σαμπουάν, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τα βακτηρίδια.

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στον οργανισμό. Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ένας άνθρωπος έχει μολυνθεί παρατηρώντας την εξωτερική του όψη, κάποιες δυσλειτουργίες στον οργανισμό του: σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες, πρόωρες ρυτίδες στο πρόσωπο, πρόωρη φαλάκρα, HPV, σκασίματα στις φτέρνες, ξεφλούδισμα και σπάσιμο των νυχιών, χρόνιες αμυγδαλίτιδες, πολύποδες, ροχαλητό

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στις γυναίκες: πόνοι, φλεγμονή στις ωοθήκες, επώδυνες έμμηνες ρύσεις (με αίμα), κούραση, διαταραχή του έμμηνου κύκλου. Στη συνέχεια σταδιακά αναπτυσσόμενο ίνωμα, μύωμα, ινοκυστική μαστοπάθεια, φλεγμονή των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στους άντρες: προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα και στη συνέχεια αδένωμα, κυστίτιδα, άμμος και πέτρες στα νεφρά, στην ουροδόχο κύστη. Λόγω της μόλυνσης είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα.

Ο τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά είναι απλός, γρήγορος και δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία. Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική αγωγή που δρα μέσω του ηλεκτρισμού και των συχνοτήτων. Μακροχρόνιες έρευνες μοριακών βιολόγων, ανακάλυψαν ότι ο παλμός του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σε μια συγκεκεριμένη συχνότητα σκοτώνει τα παράσιτα που βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά περιλαμβάνουν όλους τους τύπους σκουληκιών, βακτηριδίων, ιών και μυκήτων καθώς και άλλους παθογόνους ιστούς.  

Τα παράσιτα αλλά και ο άρρωστος ιστός είναι θετικά φορτισμένα. Η εισαγωγή του ασθενικού ρεύματος (προσθήκη αρνητικών ιόντων) μέσω της Ηλεκτροθεραπείας καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητα τους. Θυμηθείτε ότι ο υγιής ιστός είναι αρνητικά φορτισμένος. Η θεωρία πίσω από αυτές τις μεθόδους βρίσκεται στο γεγονός πως κάθε ουσία ή οργανισμός δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ή σε ένα συγκεκριμένο πεδίο συχνοτήτων. Π.χ. έχει βρεθεί πως το παράσιτο Fasciolopsis Buski δονείται στην συχνότητα περίπου των 434ΚΗz. Όταν τώρα αυτή η συχνότητα περάσει μέσα στο σώμα μας μέσω μιας γεννήτριας συχνοτήτων για μερικά λεπτά το παράσιτο αυτό εξολοθρεύεται. Αυτό συμβαίνει λόγω συντονισμού, όπως ακριβώς ένας υψηλός διαπεραστικός ήχος μπορεί να σπάσει ένα γυαλί. Έρευνες σε εργαστήρια έχουν αποδείξει πως πραγματικά αυτό συμβαίνει.  Η χρήση της μπορεί να γίνει παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.

      Το πρόγραμμα θεραπείας διαρκεί 60 λεπτά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως ακριβώς καταστρέφοντα τα παράσιτα μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας:


Killing Parasite with Frequency
Προφυλάξεις:
 Δεν μπορεί να γίνει χρήση της συσκευής αν φοράτε βηματοδότη ή είστε έγκυος, καθώς η λειτουργία      του βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος των 15 Hz