Αποτοξίνωση

Detox Foot Spa
Η προσπάθεια του οργανισμού να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινών μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητα του. Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις.
Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στον σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον, προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει.

Είναι μία φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια και δίαιτες, προκειμένου να απαλλαγεί ο ανθρώπινος οργανισμός από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά..

Εξωτερικές ενδείξεις:
Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα, χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, όπως και σακούλες και μαύροι κύκλοι.
Εσωτερικές ενδείξεις:
Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ
Η συσκευή ιονισμού αποτελείται από μία κεφαλή (διάταξη ηλεκτροδίων από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό), περικάρπιο, και ζώνη μέσης από άνθρακα Μπαμπού. Κατά τη χρήση η συσκευή αποτοξινώνει τον οργανισμό με φυσικό τρόπο, παράγοντας αρνητικά ιόντα, τα οποία έλκουν και αναγκάζουν τις τοξίνες να βγουν στο νερό της λεκάνης μέσω των πόρων των πελμάτων. Σύμφωνα με μελέτες στον τομέα της ρεφλεξολογίας, το πέλμα κάθε ποδιού έχει 2.000 πόρους μέσω των οποίων, το σώμα προσπαθεί να αποβάλλει ελεύθερες ρίζες (τοξίνες) και βαρέα μέταλλα. Το Detox Foot Spa ενισχύει την διαδικασία αυτή.

Η μέθοδος βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, της ακμής και των κηλίδων του δέρματος που προέρχονται από συσσώρευση τοξινών.

Η μέθοδος Detox Foot Spa θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα εάν:
- Κάνετε χρήση αλκοόλ ή καπνού.
- Έχετε σχετικά υψηλή πίεση ή σάκχαρο
- Έχετε ρευματισμούς, αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες
- Έχετε χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια
- Έχετε χαμηλό αμυντικό σύστημα.
- Χρησιμοποιείτε πολλά λιπαρά στα φαγητά σας.
- Κάνετε δίαιτα.
- Εργάζεστε σε περιβάλλον που υπάρχουν χημικές και φαρμακευτικές ουσίες, φυτοφάρμακα, βαρέα     μέταλλα κ.τ.λ.