Εγκέφαλος-Μνήμη

Εγκέφαλος-Μνήμη 

  • 51,90 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα από το...

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 25,00 €
    Μη διαθέσιμο

    Υψηλή δόση βιταμίνης D για άτομα με υψηλές ανάγκες ή κίνδυνο έλλειψης. Βοηθά στη διατήρηση ισχυρών οστών και δοντιών και τη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου.

  • 47,90 €

    Φυτικό εκχύλισμα από το φλοιό του δένδρου Matapalo Phoradendrum crassifolium. Έχει νευροαναγεννητικές ιδιότητες, ικανότητα μείωσης πόνου και κυτταροπροστατευτική δράση. Το Mapalo μπορεί να βοηθήσει στην παύση της εξέλιξης νευροεκφυλιστικών ασθενειών βοηθώντας στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων και τοξινών από τον εγκέφαλο.

  • 49,90 €

    Συμμετέχει στη σύνθεση, την επιδιόρθωση και τη λειτουργία του DNA, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος ελέγχοντας τα επίπεδα ομοκυστεΐνης και είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Απαραίτητη η συμπληρωματική του χορήγηση στην εγκυμοσύνη.

  • 25,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Valeriana officinalis. Καταπολεμά την αϋπνία, το...

  • 33,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Maca. Βελτιώνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία, αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει την ορμονική ισορροπία. Κατάλληλο και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και την αύξηση των οιστρογόνων. 100% Natural & Organic!!

  • 49,00 €

    Το καλύτερο συμπλήρωμα Ω3 λιπαρών οξέων με υψηλή συγκέντρωση DHA που ενισχύει άμεσα τις εγκεφαλικές λειτουργίες, τη μνήμη και την όραση. Άριστης ποιότητας ιχθυέλαιο από σαρδέλα, σκουμπρί και γαύρο. Καθαρό και συμπυκνωμένο με μοριακή απόσταξη σε μαλακές κάψουλες εύκολες στην κατάποση για μικρούς και μεγάλους. Certified as sustainable by Friend Of The Sea®

  • 65,00 €

    Συνδυασμός αποστάγματος Στέβιας (Stevia) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για τη ρύθμιση του σακχάρου και τη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Προάγει τον μεταβολισμό, βοηθά τη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους και της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!