Καρκίνος

Καρκίνος  

  • 39,90 €

    Το Maitake βοήθα στην εξισορρόπηση των επιπέδων του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα σας. Υποστηρίζει τον έλεγχο του βάρους και την πέψη σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση.

  • 39,90 €
    Μη διαθέσιμο

    Το Liquid Mangosteen Supreme είναι ένα προϊόν που περιέχει συμπυκνωμένο χυμό Mangosteen σε πολύ υψηλή συγκέντρωση (3100mg) μαζί μ’ ένα αντιοξειδωτικό blend Super Orac 7 (7500 ORAC) από Green Coffee Bean, Muscadine, Goji Fruit, Acai Fruit, Pomegranate Fruit, Blueberry Fruit και τεχνολογία Quick Sorb για άμεση απορρόφηση.

  • 2 500,00 €

    Το Amiro, ρυθμίζει την πολικότητα των κυττάρων και την σωστή περιστροφή των ηλεκτρονίων. Έτσι το σώμα έχει την δυνατότητα να ανακάμψει ευκολότερα από ασθένειες, να αναπτύξει ένα δυνατό ανοσοποιητικό και να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά και τις φαρμακευτικές ουσίες.

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 35,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Cinchonacalisaya με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ελονοσίας και είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Lyme και άλλων συνοδών λοιμώξεων. 100% Natural & Organic!!

  • 33,90 €

    Trans Ρεσβερατρόλη απο Japanese Knotweed και Vitis Vinifera με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό έναντι λοιμώξεων, καταστέλλει τη σύνθεση των ελεύθερων ριζών, προστατεύει το δέρμα, ισορροπεί το σάκχαρο, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό, το νευρικό σύστημα & βοηθάει στο αδυνάτισμα. 100% Natural and Organic!!!

  • 55,00 €

    Εκχύλισμα ρίζας Κουρκουμά με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα για μέγιστη απορόφηση απο τον οργανισμό. Η κουρκουμίνη το βασικό συστατικό του κουρκουμά έχει ισχυρή αντιφλεγνομώδη και αντιοξειδωτική δράση. Υποστηρίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθάει στην πέψη και ρυθμίζει το σάκχαρο.