Ορθοπαιδικά Είδη

Ορθοπαιδικά Είδη 

 • 29,00 € 49,90 €
  Προσφορά

  Επαγγελματική συσκευή αποσυμπίεσης των αυχενικών σπονδύλων.Βοηθά τον αυχένα, αποσυμπιέζει τα νεύρα. Προσφέρει μια καλύτερη στάση σώματος, σταματά τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες. Ενδίκνυται η χρήση του και για την αντιμετώπιση του αυχενικού συνδρόμου. Η χρήση του θα σας "λύσει" τα χέρια!!!

 • 10,00 €

  Οι ταινίες KINTEX είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ανακούφιση των πόνων που προέρχονται από ατυχήματα λόγω κάποιου αθλήματος ή από άλλες φυσικές δραστηριότητες. Έχουν υψηλή ανεκτικότητα στο δέρμα και χάρις την υποαλλεργική, ακρυλική και συγκολλητική δομή τους σαν κύμα σε μορφή S-σχήμα είναι πολύ ελαστικές και προσαρμόσιμες στο δέρμα σας.

 • 9,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Το Ankle Genie είναι ένας ελαστικός σύνδεσμος υποστήριξης της ποδοκνημικής άρθρωσης γι' αυτούς που έχουν υποστεί τραυματισμό ή έχουν αστάθεια.

 • 19,00 €

  Η ελαστική ζώνη σπονδυλικής στήλης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διορθώσει τη σωστή στάση του σώματός σας και για να ευθυγραμμίσει τη σπονδυλική σας στήλη. Περιέχει 12 μαγνήτες, οι οποίοι είναι στρατηγικά τοποθετημένοι με στόχο την ανακούφιση των πόνων στη σπονδυλική στήλη και την οσφυϊκή χώρα. Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

 • 29,00 € 49,90 €

  Ο Αποσυμπιεστής Αυχένα είναι η κατάλληλη συσκευή αν υποφέρετε από το αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, στα χέρια και στους ώμους. Η χρήση του θα σας "λύσει" τα χέρια!!!

 • 19,90 €

  Απαλλαχθείτε από τους πόνους με μια μικρή, εύχρηστη συσκευή που σας βοηθά να κάνετε μασάζ χειροκίνητα! Ελαφριά και εύκολη στη χρήση και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας. Δε χριάζεται μπαταρίες ή πρίζες, είναι ένα εργαλείο που δουλεύετε με τα χέρια. Για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, για τις διακοπές στο ξενοδοχείο, το κάμπινγκ και όπου αλλού...