Σούπερ Τροφές

Σούπερ Τροφές 

 • 24,90 €

  Εξαιρετικής ποιότητας παρθένο λάδι καρύδας οργανικής καλλιέργειας.Έχει μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες, εξισορροπεί τη χοληστερόλη, τη γλυκόζη στο αίμα, βοηθά την πέψη, ενισχύει τη μνήμη, ιδιαίτερα όσους πάσχουν από Αλτζχάιμερ και άνοια. Χρησιμοποιείτε τοπικά για δερματικές λοιμώξεις, ενυδάτωση μαλλιών και δέρματος. Δημιουργείστε μοναδικές γευστικές...

 • 17,90 €

  Αν υπήρχε τροφή ¨εξ’ ουρανού¨, τότε αυτή θα ήταν το Coconut Manna. Πρόκειται για ένα γευστικότατο βούτυρο καρύδας, το οποίο λιώνει στο στόμα. Περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ωφέλιμα λιπαρά οξέα. 100% Natural & Organic!

 • 14,50 €

  Το λάδι απο ήμερη κάνναβη θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια, είναι υψηλό σε περιεκτικότητα Ω3, Ω6 λιπαρά οξέα τα οποία μπορούν να προσληφθούν μόνο μέσω της διατροφής. 

 • 39,90 €

  Το λάδι απο ήμερη κάνναβη θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια, είναι υψηλό σε περιεκτικότητα Ω3, Ω6 λιπαρά οξέα τα οποία μπορούν να προσληφθούν μόνο μέσω της διατροφής.

 • 0,75 €

  Φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων με 84 πολύτιμα ιχνοστοιχεία βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ρυθμίζει τη πίεση και διευκολύνει τη πέψη. Έχει υπέροχη γέυση και μπορεί να αντικαταστήσει το κοινό αλάτι γιατί δεν έχει περάσει καμία επεξεργασία. Το ορυκτό άλας θεωρείτο ο λευκός χρυσός για πολλούς αιώνες και σε πολλές περιοχές του πλανήτη είχε ύψιστη σημασία.

 • 28,00 €

  Πλήρης και ανόθευτη Σούπερ τροφή από πρωτεΐνη Κάνναβης οργανικής καλλιέργειας. Η κάνναβη είναι η καλύτερη πηγή φυτικής πρωτεΐνης παρέχοντας όλα τα βασικά αμινοξέα, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τις πεπτικές ίνες. Πλούσια σε εδεστίνη. 100% Natural and Organic!!!

 • 7,50 €
  Μη διαθέσιμο

  Η αγνή μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει ανόργανα και οργανικά στοιχεία φυτικής προέλευσης, καθώς και φυσικά σάκχαρα τα οποία αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό μας. Δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία και έχει ελάχιστες θερμίδες (περίπου 25 kcal ανά κουταλία του γλυκού). 100% Φυσικό Προϊόν!!!!

 • 14,00 €

  Μοναδικής ποιότητας και καθαρότητας πλάκα απο ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων με διαστάσεις 10Χ20Χ5. Ιδανική για ιονιστής χώρου, διακόσμηση και τοποθέτηση ρεσό, δημιουργία τοίχων, αλατοσπήλαια, ψυγεία ωρίμανσης κρεάτων, ως πλάκας κοπής κρεάτων, ψαριών και λαχανικών, ως προτότυπος τρόπος σερβιρίσματος και φυσικά ώς πλάκα ψησίματος.100% Natural.

 • 4,50 €

  Πολτός Ταμάρινδου πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και οφέλη για τον αθρώπινο οργανισμό. Κατάλληλος για την ενίσχυση της δράσης της εντερικής λειτουργίας και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Έτοιμος να δώσει γλυκόξινη γεύση στα φαγητά σας ή ακόμη να το απολαύσετε ως ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, διαλύοντάς το σε νερό. 100% Natural and Organic!!!