Αντιοξειδωτικά

Αντιοξειδωτικά  

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!

  • 35,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

  • 33,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Maca. Βελτιώνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία, αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει την ορμονική ισορροπία. Κατάλληλο και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και την αύξηση των οιστρογόνων. 100% Natural & Organic!!

  • 37,90 €

    Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Triplaris peruviana με αντιμικροβιακή δράση. Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα. Μέρος της θεραπείας για τη νόσο του Lyme. 100% Natural & Organic!!

  • 49,00 €
    Μη διαθέσιμο

    Το Γανόδερμα (Reishi) είναι γνωστό ως το "Μανιτάρι της Αθανασίας". Έχει ισχυρή ανοσορυθμιστική δράση, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα και βοηθά στην διαχείρηση του στρες.

  • 69,00 €

    Καθαρή Αρτεμισινίνη για στοχευμένη υποστήριξη του ανοσοποιητικού και υγιή επίπεδα NF-kB. Απαραίτητη σε αντιικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιοξειδωτικές φυτοθεραπείες.