Καρδιαγγειακό Σύστημα

Καρδιαγγειακό Σύστημα  

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!

  • 20,00 €

    Εύχρηστη μορφή βιταμίνης D3 κατάλληλη για άτομα με δυσκολία στη λήψη χαπιών καθώς και για προσαρμογή της δοσολογίας. Βοηθά στη διατήρηση ισχυρών οστών και δοντιών και στη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου.Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, δυναμώνει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει τη διάθεση και δίνει ενέργεια.

  • 40,00 €

    Βιταμίνη Β1 για την ενίσχυση του ενεργειακού μεταβολισμού & την καλή υγεία του νευρικού συστήματος. Συμβάλλει επίσης στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς και υποστηρίζει νευρολογικές λειτουργίες, όπως η κίνηση, συγκέντρωση & η μνήμη. Ιδανική μορφή για όσους ακολουθούν το πρωτόκολλο "High Dose Thiamine (HDT) Therapy For Parkinson's Disease".

  • 49,00 €

    Eκχύλισμα από τις ρίζες του Berberis aristata, που ονομάζεται επίσης ινδικό barberry ή δέντρο κουρκουμά. Ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, βοηθά στην απώλεια βάρους και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού.