Πεπτικά Βοηθήματα

Πεπτικά Βοηθήματα  

  • 35,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Cinchonacalisaya με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ελονοσίας και είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Lyme και άλλων συνοδών λοιμώξεων. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 25,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Έχει καταπραϋντικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη γενική χαλάρωση και τη μείωση του άγχους και άρα στη βελτίωση του ύπνου. 100% Natural & Organic!!

  • 125,00 €

    Βουτυρικό Νάτριο υψηλής συγκέντρωσης και βιοδιαθεσιμότητας για...