Πεπτικά Βοηθήματα

Πεπτικά Βοηθήματα  

  • 110,00 €

    Πατενταρεσμένη μορφή εκχυλίσματος μανιταριού Shitake Mycelilium με ενεργές  Άλφα...

  • 65,00 €

    To Banderol είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από το φλοιό του Otoba parvifolia (Otoba sp.). Ένα δέντρο που βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Το Banderol είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι του Borrelia burgdorferi και των κοινών λοιμώξεων στη νόσο Lyme. Αντιμετωπίζει επίσης λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια μύκητες και ιούς. 

  • 39,00 €

    To Parsley - Detox είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από τα φύλλα και τους μίσχους του Petroselinum crispum. Το βότανο αυτό παρέχει ασβέστιο, σίδηρο, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, καροτίνες, ασκορβικό οξύ και βιταμίνες A και C. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος.

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 47,90 €

    Η σύνθεση του Mora είναι ένα πρωτότυπο μείγμα των εκχυλισμάτων τριών φυτών Blackberry,...

  • 29,00 €

    Εκχύλισμα του φυτού Stevia rebaudiana, που έχει μέχρι και 300 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Η Stevia έχει συγκεντρώσει την προσοχή στην αύξηση της ζήτησης για εναλλακτικές τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Επίσης έχει φανεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το βακτήριο Borrelia burgdorferi και τα βιοφίλμ που δημιουργεί.

  • 39,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!