Θυρεοειδής

Θυρεοειδής 

 • 27,90 €

  Βιολογικό Ιώδιο από βιώσιμες καλλιέργειες, παραγόμενο με πατενταρισμένη μέθοδο που διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα του προϊόντος. Απαραίτητο ιχνοστοιχείο για τη σωστή λειτουργία του θυροειδούς και του μεταβολισμού. 

 • 29,90 €

  Μοναδικό εκχύλισμα από Φύκια Bladderwrack, πλούσιο σε ιώδιο, κατάλληλο για όσους υποφέρουν από την υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και της βρογχοκήλης. Οι διεγερτικές του ιδιότητες αυξάνουν την δράση του θυρεοειδούς αδένα και αποτρέπουν την διόγκωσή του καθώς επίσης βοηθά και στην βελτίωση της ισορροπίας των λιπιδίων και κατά συνέπεια στην θεραπεία...

 • 19,90 €

  Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

 • 27,90 €

  Το μέταλλο που βοηθά στην προστασία των βιομορίων από την οξειδωτική βλάβη και υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδούς αδένα καθώς και για τη διατήρηση υγιών μαλλιών και νυχιών.

 • 39,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

 • 25,90 €

  Πόσιμο διάλυμα Ιωδίου ή αλλιώς Lugol's Iodine. Γνωστό για τις αντιμικροβικές του ιδιότητες και την προστασία που παρέχει απο την ραδιενέργεια. Κάθε σταγόνα περιέχει 5mg Ιωδιούχο Κάλιο και 2,5mg Ιώδιο.